Redbull ger dig viiingar

God kväll bloggen!

Känns lite bättre nu, inte alls lika stressad som jag var förut... Kan ha att göra med att jag kommit igång rätt så bra med mitt projekt nu!  Har hunnit öva till idrottsprovet som vi har imorgon också, känner mig duktig för en gångs skull! :)

Har bara ett litet litet problem nu, sov inte så mycket inatt som jag skrev förut... Så när jag skulle börja plugga tidigare ikväll så var jag så otroligt trött, så har druckit en hel del redbull... Känner mig helt hyper, kommer inte kunna somna på ett bra tag vilket kommer leda till att jag kommer behöva drcka mer redbull imorgon för att kunna hålla mig vaken..
Har fastnat i den onda redbullcirkeln haha...

Och så har vi coopertest imorgon också(konditionstest för er som inte visste det..) herregud vill inte ens tänka på hur det kommer gå!

Nej nu ska jag skriva lite mer på min uppsats kan lika väl utnyttja min energi nu hehe.. <3


Aaah stress!

Hallå stressdag!

Gud den här dagen har börjat hemskt!! Kunde inte somna förräns vid fyra tiden, bara låg och vred och vände mig i sängen ... Blev väl högst 2 timmars sömn för mig! Inte bra, inte bra!

Och vad får man veta när jag är i skolan, joo att vi inte alls har ledigt på fredag! Det betyder att jag har inlmämning och redovisning av mitt samhällsprojekt som jag inte ens har börjat på! Usch usch, det här kommet bli en hemsk vecka!
Nu ska jag fortsätta leta efter fakta till mitt projekt.. Ville bara berätta om hur underbar min vecka plötsligt blev! -.-

Kisses till er! <3

Söndagsslapp!

Halloo söndag!

Så jäkla dålig uppdatering jag vet!
Men blev ingen tid över för datan idag. Vaknade upp rätt så sent, sen var man tvungen att vrida fram klockan en timma och då blev det plötsligt äännu senare...

Efter en god frukost, jordgubbssmothie och honungsmelon till det, så fixade jag klart fysiklabben... Söta M frågade ifall jag ville komma till Greenwich, för att plugga lite och det var klart jag sa jaa till det!
Blev choklad- och bananpaj för mig, aldrig prövat förut men gott var det!
Blev väl en hel del prat och inte bara plugg... Men fick en hel del gjort ändå. Har gått igenom allt inför grammatikprovet i svenska som vi har på torsdag, duktigt av mig som alltid gör ALLT i sista sekunden annars haha... 

Blir väl sängen för mig strax, vill vara pigg & glaad imorgon!
Fast glad skulle jag nog ändå var även ifall jag var trött för nu är det bara fyra  skoldagar kvar och sen är det lov, ingen skola på fredag för oss på Polhem inte! :)

Pussipuss på er! <3


28 mars

God kväll sötnosar!

Såå vad har jag gjort idag då? Ingenting särkilt egentligen faktiskt, hade en riktigt lång sovmorgon och sen fick det bli lite plugg och mer än så har jag faktiskt inte gjort... Eller jo jag försökte få mitt internet till min bärbara dator att funka, men det slutade med att internetet på den vanliga datan också la av hehe... Som sagt var så är jag inte så värst teknisk av mig..

Vad har ni för planer för kvällen då? För mig är de lite osäkra än, men någonting kul blir det väl allt ändå! :)

Ser ju inte lite gravid ut på den här bilden heller hahaha!


Trött trött trött

Hej hopp!

Har haft en underbart lugn kväll som jag spenderat med Max. Även fastän det är fredag så ska jag nog faktiskt ta och lägga mig tidigt, har sovit alldeles för lite hela veckan vilket lett till att jag kännt mig väldigt seg nästan hela tiden...

Neeej nu är jag så trött i huvudet så att jag inte kommer på någonting alls att skriva...

Så nattinatti sweethearts! <3


Hej nordpolen

Hej nordpolen!
Det var i alla fall det första jag tänkte när jag kikade ut genom fönstret i morse... Usch snö vill vi ju inte har nu, eller är det någon som inte håller med? :/

Hur som helst så gick skoldagen supersnabbt, hade bara två lektioner och lunch efter det. Känner att jag slarvat med lunchen lite ofta på sistonde, blev en risifrutti idag.. Var så himla hungrig men inte sugen på någonting alls så det fick bli det.. Efter skolan så åkte jag in till stan och köpte lite smågrejer som jag behövde fylla på min sminkväska med...Det gick snabbt eftersom jag redan visste vad jag skulle ha. 

Blev i.d.:s mineral foundation och en volym mascara!
Foundationen är min absoluta favorit, fast den tar lite längre tid att applicera än en flytande foundation, men det är det helt klart värt! Har inte hittat någon mascara som jag tycker om riktigt riktigt mycket... Brukar använda en mascara från clinique och sedan ytterligar en på den som ger ögonfransarna mer volym. Har hört att den här mascaran från maybeline ger bra volym så tänkte att jag kunde testa den! :)

Nu ska jag hämta lite honungsmelon och mysa framför tvn, puss så länge! <3


Sleepingtime

Neej nu är det dags för mig att få min skönhetssömn,vill ju inte vakna upp som ett monster imorgon haha!

Ååh hade totalt glömt bort att berätta en riktigt riktigt sorglig sak... Alla bilderna på min dator försvann när vi fixade min den... Det stod att alla filer som jag hade skapat inte skulle försvina men nej neej neeej de skulle ju självklart försvinna ändå!
Usch min dator känns helt för tom nu, buu för den... :/

Dröm massa fina drömmar åt mig nu, för jag kommer antagligen få genomlia en hel natt till med underbara mardrömmar! <3

Dagens shopping

Just det, blev lite shopping förut också! Kan ju inte låta bli nu när det finns så fina vår- och sommarkläder... :)


Högt upp i midjan med en vit topp och voila en perfekt outfit för
en varm sommardag!





Blommiga tunikor och klänningar känns helt rätt nu i sommar!

Utkast: Hallå snyggingar! ...

Hallå snyggingar!

Blev en riktigt lång dag! Hade en jäkligt lång håltimma på ungefär 5 timmar också.. Då åkte jag och Jess in till stan, blev lunch på Paprika och sen kollade vi på när folk dansade, popping, crumping, samba, salsa och lite annat fick vi se.
Där träffade man på Maria, Aff, Ida.. och lite senare även Siran. :)

Efter det Blev det schillerska för mig, och där träffade man på lite gamla skolkompisar också!
Sen var det dags att åka för att möta upp Emelie, vi skulle till kommunsfullmäktige för att göra en uppgift vi hade fått på samhällen... Guud så tråkigt det var där! Fast det är klart jag och Emelie lyckades ha lite skoj ändå haha...

Har inte så mycket plugg nu innan lovet alls fakitskt, bara lite smågrejer:

- Fysiklabben ska göras klart
- Idrottsprov
- Svenska grammatikprov

Som sagt var inte så farligt... Men efter lovet så har dom pressat in så himla mycket, då jävlar måste jag bli en liten pluggis! Haha :(


Mums!

Hej igen :)

Känner mig helt fräsch och varm nu, blev en lång lång dusch.  Eller aa alla mina duschar är väl långa egentligen haha.. kan inte duscha på bara några minuter sådär, går helt enkelt inte!

Jaja, nu blir det melon och Greys Anatomy för mig!


                                         


Usch på torr hy!


Hejsan, äntligen hemma!

Nationella gick bra, känns som det i alla fall sen får vi väl se vad läraren tyckte. :) Vi skulle diskutera ett ämne två och två i ungefär en kvart, vi höll på i en halvtimma och hade ännu mer att säga när läraren tyckte att det räckte..  Och jag som trodde att vi skulle vara svårt att få ihop en kvart haha!

Idag kunde vi prova och beställa skoltröjor, men självklart så hann jag inte göra det så det får fixas på fredag istället.
Har ändå inte riktigt bestämt mig för vilka färger jag ska köpa.. Svart?Rosa? Eller båda kanske... :/ 






Resten utav min dag ser ut ungfär så här:


- Träna! ( Gym eller springa ute)

- Solarium

- Lägga på en ansiktsmask (min hy blir så himla torr när det är så här kallt ute.. :/ )
 och fixa naglarna (ser ju förjävligt ut med avskavt nagellack överallt!)

- Fixa klart fysiklabben

- Kl 21.00 Greys Anatomy!


Oj det var rätt så mycket ändå när skrev upp det haha...  Bäst att jag börjar nu!

Kiss kiss! <3







 


Wednesday

Godmorgon!

Usch har så himla ont imagen... När jag vaknade i morse så stängde jag av väckarklockan för att fortsätta sova och skippa skolan, men så vaknade jag upp efter någon timma igen ch då kom jag på att jag har nationella i engelska idag, muntligt också och det vill jag inte missa! Så jag fick tvinga mig upp ur sängen och fixa mig lite snabbt..
Får inte komma sent till det heller, vill inte missa instruktionerna blir så jobbigt då... Men börjar kl 10 och jag är redan klar så jag kan ta det lugnt nu. :)

Just det internetet på min bärbara dator funkade inte alls igår, och hade så himla ont i magen så orkade inte sitta vid den vanliga, såå det blev inget bloggande igår.. :/

Ha en fin dag sötnosar, puss på er!

Sweet dreams

Neej nu måste jag verkligen ta och lägga mig!
Börjar kl 8 imorgon så måste upp tidigt tidigt, har kommit sent lite väl ofta på sistonde.. Måste verkligen skärpa mig! :/

På sistonde så har jag haft väldigt många knäppa och riktigt obehagliga mardrömmar... Får sluta se på så många skräckfilmer tror jag. Får väl hoppas på att de går över snart i alla fall...
Sweet dreams! <3

                               

Excuses...

Tjabbatjenahallåå!

Ett tag sen nu, men hela helgen var jag upptagen med lite mysigare grejer än bloggen, dålig ursäkt jag vet haha.
Veckan började bra med en till soldag, men har en känsla av att det här vädret kommer att försvinna lika snabbt som det kom.. Även idag blev det lunch ute på bryggan så himla mysigt att bara köpa take-away någonstans och ta med sig maten ut. Blev sushi idag, gott men började må illa av riset tillslut och klarade inte av att äta upp allt.

Efter skolan bar det av till valhalla, simmade 1 km sen tyckte jag att det fick räcka för var både hungrig och trött.. Men kändes hur som helst skönt att få träna lite i alla fall!

Många sköna soltimmar kommer spenderas på den här bryggan den här terminen!








Eftersom att det inte blev några inlägg under helgen så tänkte jag berätta lite kort om vad jag hade för mig då. :)

Fredag
Bio med tjejerna, såg Shopahlic som var okej men ingen superfilm enligt mig. Antagligen också eftersom att jag läste böckerna och  tycker att de är mycket bättre, förväntade mig mer helt enkelt..
Efter filmen promenerade vi halva vägen hem och Steffi sov över.

Lördag
Efter att ha vaknat till och fixat mig så bar det av till stan med Max, blev inga större köp.. Jeansleggings (antar att de redan är så uttjatade så jag känner att det inte behövs några bilder bilder haha) och strumpbyxor.
Sen åkte vi hem till mig. Max hjälpte mig med datan, vet inte vad jag hade gjort utan honom jag är nog den mest otekniska människan i hela världen!! Resten av kvällen blev det bara myspys. Just det.. prata aldrig med mig när jag halvsover man vet aldrig vad jag kan få för mig att säga hahaha...

Söndag
Som vanligt så blev det här en slappdag, mys framför film och ännu mer datafix!

Hello friday

Helloo friday!

Sunshine även idag, blev lunch ute på bryggan, mysigt mysigt. Ibland kan det var rätt skönt att man har skolan ute på Lindholmen, dock blåser det lite väl mycket där ute för att det är så nära vattnet..
Dagens höjdpunkt än så länge var att jag träffade Max en stund, länge sen vi sågs sist så har saknat honom mycket!

Just det för någon dag sen började några i klassen snacka om ifall det var okej att säga negerboll istället för kokosboll... Jag tycker i alla fall att det är korkat att kalla den så. Men hur som helst när jag satt där och tänkte på det så kom jag ju på att det heter kinapuffar och påsen är ju gul haha... Konstiga tankar? Javisst, men sån är jag!

Nej nu måste jag fixa mig lite innan jag åker för att träffa tjejerna vid bion! <3

Sunny day!

Hejsan hopsan!

Länge sen nu, men mitt internet har inte funkat som det ska alls...
Men vad gör det egentligen, vädret är helt underbart så varför ska man sitta inomhus framför datan?
Det som är allra bäst med det här vädret är nog att man kan börja använda vårkläderna nu, har tröttnat på alla vinterjackor och stövlar för länge länge sen nu!

Idag var det min helvetesdag! Började kl 8 och slutade 6... Jaa det är verkligen sjukt! Som tur var så är det bara varannan torsdag. Även fastän att den här veckan har gått otroligt snabbt så ska det bli så otroligt skönt med helg nu känner jag..
Och imon blir det bio med tjajorna, roligt roligt!

                          

Le francoise!

Promenaden med M gick bra, alltid lika skoj med henne! <3
Innan vi gick hem gick vi in på Ican snabbt och jag fick äntligen mitt älskade chaite, jättegott är det!
När jag väl var hemma hade jag tänkt plugga lite franska, men det blev inte riktigt så hehe.. Så nu ska jag ta tag i plugget och sen är det Desperate Housewives som gäller, det får man ju inte missa! Kommer Carlos kunna se igen? Och hur kommer det gå för Lynettes son? Spännande, spännande!

Hoppas att det här soliga vårvädret hållet i sig imorgon med, fast det får gärna bli lite lite varmare, var ju lite blåsigt och småkallt..


Sunshine!

Åååh det här vädret får mig att bli på toppenhumör!!
Skolan känns så slapp nu, vi har inte alls mycket att göra, väldigt skönt faktiskt!
Som jag sa tidigare så hade vi simning idag, livräddningen gick bra och inga större olyckor skedde..

Ska strax ut och träffa underbara M, det blir en liten promenad ute i solen, så hinner inte skriva någonting mer just nu..
Hej så länge! <3

Sömnigt värre!

Helloo sötnosar!
 
Skolan gick snabbt idag, även fastän att vi slutade nästan kl 4.
Efter det blev det simning på valhalla med Alisa och Sabi, vi simmade 1 km visst är vi duktiga? Hände lite småroliga grejer också såklart, går inte att undvika haha.. Självklart tappade vi våra nycklar i vattnet och fick simma runt och leta efter dem, var lite jobbigt men sen så kom den snälla badvakten och gav oss simglasögon, då blev det lättare. :)
Sabi lärde sig dyka, duktig flicka haha! Och Alisa lärde sig att man måste titta efter vad det är man lägger i håret efter att ha lagt bodylotion(!I i det! När vi simmat klart slappade vi lite i bubbelpool och bastu, det var först när jag kom hem efter 8 som jag förstod hur sega vi verkligen var... Roligt var det i alla fall!

Imorgon är det dags för simning igen fast med klassen på idrottstimman. Vi ska träna på livräddning, då får man väl ta och visa sina ""skills"" ,  vi kan väl säga så här det är ju tur att det inte är en riktig människa som vi ska öva på för då hade det nog inte slutat så värst bra , speciellt inte med mig i vattnet haha...

Har hunnit plugga inför samhällsläxförhöret som vi har tomorrow och nu är det snart dags att sova, klorvattnet har en väldigt sövande effekt på mig kommer sova som en stock inatt!

Nattinatti bloggen! <3


16 Mars

God morgon!

Jaa och vad gör man idag då, jo man försover mig som vanligt..
Så jag missar fysiken, men istället så pluggar jag lite kemi här hemma så länge fram tills nästa lektion och det har jag egentligen större problem med så det kanske inte gjorde så mycket trots allt..
Jaja nu ska jag fortsätta jobba med vätejonskoncentrationer, pH-värden och allt sånt där, underbart, speciellt nu på morgonen! -.-

Kärlek till er! <3

Sanningens ögonblick

Blev en slappdag framför The hills, One tree hill och Gossip girl. Min syskon är så himla söta, ibland åtmindstonde, de hade bakat en kaka med massa choklad i hur god som helst blev den, älskar ju choklad, fast vem gör inte det förresten!
Känner att jag nästan är frisk nu, bara halsen som krånglar men det kommer den väl göra ett tag till.
Imon blir det simning med tjejerna efter skolan, känner verkligen att jag behöver det efter alla slappdagar!

Senare ikväll  runt kl 9 tror jag, kommer sanningens ögonblick och det får man ju inte missa! Förstår mig inte på personerna som går med i det och sätter relationer med vänner, familj och pojkvän/flickvän på spel. Tänka sig vad mycket pengar och uppmärksamhet kan göra egentligen...
Men men, det är hur som helst kul att se på!

Nu ska jag leta fram någon bikini och packa ner den så att jag inte glömmer bort det när jag morgonstressar imon!


Bad påminner mig om sommaren på Orust! I miss boohoo!

White is the shit!

Har märkt att jag har så otroligt mycket svarta kläder, praktiskt för matchar med allt men kan ju bli lite tråkigt och ibland ser det bara ut som att man ska på begravning...
Det är därför det är så bra med vitt, det passar också ihop med nästan allt och det lyser upp och får outfiten att se fräschare ut, även om det är lite högre smutsfaktor för vita kläder än för svarta.
Några accessoarer jag gärna vill ha nu i vår, skorna och väskan skulle passa så bra ihop med jeansjackan!


Älskar armband och klockor i alla färger och former, de kan pigga upp vilken tråkig outfit som helst!



15 Mars

God morgon!

Idag vaknade man upp av att solen lyste in genom fönstret, underbart känns som att våren är påväg nu! Fast det trodde jag i och för sig nu tidigare i veckan också och då kom snön så för mycket får man väl inte hoppas..
Är det inte konstigt hur mycket vädret kan påverka en? Vaknar man till gråa moln så går man runt och känner sig lite smådeppig hela dagen, är det soligt så känns allting bara så himla mycket roligare..

Har inga fasta planer för idag, ska försöka få gjort lite i kemiboken, väldigt jobbigt det vi håller med just nu förstår inte särkilt mycket av det faktiskt. Nu ska jag i alla fall hoppa upp och börja fixa de sista sakerna som att diska och städa upp lite innan mamma kommer, hon har ju inte vart hemma nu under helgen och jag har lyckats stöka ner lite som vanligt haha...

Ha det så fint så länge! <3

You spin me right round

Ligger här och lyssnar på "You Spin Me Right Round" just nu, snart kommer väl grannarna och klagar haha.. Som sagt var så tycker jag om Marilyn Mansons låtar, väldigt väldigt mycket till och med! Han är väl inte så värst het om man säger så, men när det gäller musiken så vet han vad han håller på med!
Här är mina favoriter:
  • Personal Jesus
  • You Spin Me Right Round
  • Sweet Dreams
  • Cry For You
  • Tainted Love
  • The Beautiful People

Soffpotatis

Hejsan !
Har vart riktigt dålig på uppdateringar, men har vart så seg att det till och med var ansträngande att bara skriva..
Idag har jag inte gjort någonting alls bara slappat framför The hills och tagit ett varmt bad, mår lite bättre efter all vila nu i alla fall.

Nu ska jag nog fixa ihop någongting att äta, sen hade jag tänkt få lite plugg gjort men får se hur det blir med det..
Blir nog filmkväll senare, någon som har en bra film att tipsa om? :)





Igår var det, som nog alla vet , fredagen den 13:de och med tanke på att jag nog är världens mest klumpiga och otursamma människa så var det ett mirakel att jag klararde mig igenom gårdagen!

Men så klart lyckades jag ändå dra på mig lite lite otur..

- Råkade lägga handen på en varm spisplatta (men tog bort den snabbt så brände mig inte så jättemycket)
- Var med om en pinsam liten incident inne på apoteket haha
- Blev sprayad med en air-freshener i ansiktet


Och det var allt, inte så farligt!

Ha en underbar kväll, uppdaterar härifrån soffan senare ikväll! <3

Brrr!

Uush jag hatar det här vädret med all snö, bara kallt och blött! När det är vinter här borde man ta och flytta utomlands för stunden...
Har vart en rätt tråkig dag än så länge, höjdpunkten var väl att Max kom hit en stund innan sin träning.
Seg som jag är orkar jag inte göra någonting särkilt idag heller, känner mig fortfarande lite varm och småsjuk så mår nog bra av lite extra vila för en gångs skull..

Såå för mig blir det nog en till tvkväll och massor med te!

Hej så länge! <3

I Italien var det ju kul med snö, men det var då.. Nu vill jag bara ha sol och värme!

Good night!

Jaa ni, jag har haft en riktigt underbar kväll med täppt näsa och massa hostattacker, mår bara piss just nu.. Vill ju inte vara sjuk, mitt immunförsvar fungerar verkligen inte som det ska blir sjuk nästan hela tiden!
Inget bra finns det på tv heller, kollar på Miami Vice nu men den är väl sådär så får väl se ifall jag orkar se hela ens...

Ska försöka lägga mig tidigt idag så att jag är lite mer utvilad imon, ska gå till skolan även ifall jag mår så här, har nämligen kemi då och jag vill INTE missa den lektionen för kommer ligga efter så mycket sen. Jag blir helt enkelt tvungen att genomlida skoldagen, har bara två lektioner som tur vara i alla fall så såå svårt kan det ju inte vara heller..



Mamma gav mig en liten "må-bättre-present" haha!
Hon är söt hon!

Sick buhuu

Skoldagen gick rätt så snabbt, hade en låång håltimme på tre och en halv timme men den var inte alls lika seg som den brukar vara för jag drog till gymmet med tjejerna under håltimman. Kändes skönt att träna, det tråkiga är väl det att jag redan innan träningen var lite småsjuk och nu har det blivit värre, känner mig varm och lite snurrig...

Kvällen ska jag nog tillbringa framför tvn, fast torsdagar är tråkiga tvdagar kommer ingenting bra på alls, så sätter kanske på en film istället. Blir en stor kopp te för halsen också, har så himla ont och låter väldigt manlig haha... Får hostattacker hela tiden också, otroligt jobbigt när man sitter på bussen eller så för då försöker man bara dämpa det och då blir det bara ännu värre!

Hoppas ni har en finfin kväll i alla fall! <3

Som sagt var så känner jag mig lite febrig, det är därför jag är lite röd haha!

Mr Manson

Vi i Göteborg har en riktigt het konsertsommar framför oss, flera bra artister som kommer hit nu i år.
Allra bäst är ju det att mr Marilyn Manson kommer såklart!
De bästa som kommer hit, enligt mig:

11 Maj  - Beyonce (Scandinavium)
21 Juni - AC/DC (Ullevi)
26 Juni - Metaltown (Frihamnspiren) Det är dit Manson kommer!
31 Juli - U2 (Ullevi)
8 & 9 Augusti - Madonna (Ullevi)

Metaltown måste jag helt klart till, hoppas bara det inte krockar med någonting annat, sen får jag se ifall det blir någon/några fler. Vi får hoppas att det blir lite fint sommarväder här också, hur kul är det liksom att hoppa runt när det spöregnar...

Bio med M!

Hoppas ni haft en underbar dag, för det har jag i alla fall!
Efter en kort skoldag, så åkte jag och träffade Max, vi skulle till stan och kolla på några grejer. När vi var klara så åkte jag hem och jobbade på min insändare som ska vara klar tills imon, och efter deet så träffade jag M för att gå på bio med henne. Haft fullt upp helt enkelt, men hade ingenting emot det för allt var jätteskoj! (Förutom insändardelen då haha...)

Såg Valkyria förresten, äntligen säger jag bara! Både jag och M har velat se den hur länge som helst nu men det har liksom aldrig blivit av... Hur som helst så var den verkligen jätte bra, fast man blev lite förvirrad lite här och där i filmen och man vet ju att Hitler inte dog så så man förstår ju att de kommer att misslyckas.. Men den är ändå verkligen sevärd, se den!

Just det vi fick tillbaka våra fysikprov idag, hade poängen som krävdes för MVG men 2 MVG poäng fattades, lite surt men det kommer fler fysikprov det här var bara vårt första...

Kanske skriver något lite senare, nu måste jag göra klart min insändare!

Utgång

Såå nu är jag färdig för att gå ut, har hunnit ta en lång varm dusch, ätit en lugn frukost och fixat mig. Allt detta utan att stressa det minsta, tycker vi borde börja efter 12 varje dag, fast då skulle det kanske bli lite väl långa dagar vilket kanske inte är sådär värst kul ändå...
Har bara 2 lektioner idag då, matte och fysik, bara naturarämnen alltså, men det går nog snabbt ändå.

Bloggar senare under dagen för nu måste jag gå ner till bussen. Ciao!


090311

Sovit sött?
Det har  jag gjort i alla fall, försov mig dessutom så missade franskan och idag så har vi ingen engelska vilket beryder att jag börjar först efter lunch vid 1 tiden, skönt!

Igår blev det kanske inte så många inlägg men hade helt enkelt inte någon tid för det. Direkt efter skolan träffade jag Max, vi kollade på film och hade det hur mysigt som helst, när han hade gått var jag tvungen att sätta igång med franskaläxan, den höll jag på med tills ungefär kl 1... Så ni kanske förstår att jag var rätt så trött efter det och däckade nästan på direkten...

Ska börja fixa mig lite smått nu, så att jag inte behöver stressa sen och kommer i tid för en gångs skull, fast aa egentligen så är jag redan sen haha.. men i tid till nästa lektion i alla fall!

Kisses to you!


Happy happy happy!

God  morgon!

När jag satt och åt frukost för en stund sen så satt jag och bläddrade igenom tidningen snabbt och gissa vad jag hittade där? Joo att Marilyn Manson ska spela i frihamnspiren nu i sommar, är det inte underbart?! Älskar många utav hans låtar, jag ska verkligen dit!
Är på toppenhumör just nu och absolut ingen kan förstöra det!

Anyway, jag bestämde mig för att skippa svenska idag, vi skulle ändå bara skriva på våra insändare så tänkte att jag lika väl kunde göra det här hemma. Så börjar med idrott, vi ska vara på valhalla och simma idag, blir nog skoj.

Vagnen går om 10 min så borde nog börja samla ihop mina grejer så att jag inte missar den.
Ha en bra dag nu allihopa!




Dagens shopping

Som jag sa förut så var jag i stan en liten stund förut, skulle egentligen hitta en ny mascara då jag har tröttnat på min. Men det blev lite annan småshopping istället.
Tycker att det är ursnyggt med skjortor men passar aldrig i några, de ser bara ut som nattlinnen på mig och är alltid för långa eller korta, men idag lyckades jag hitta en som var helt perfekt!
Och nitarbandet är bara för snyggt, det var Maria som tipsade om det förresten. ( Blir nog lite snyggare med svarta naglar istället för rosa bara hehe)


Det fick bli en rosa, fast den är lite mörkare i verkligheten... (Gina Tricot)


Älskar det, säger jag bara! (Bik Bok)

Monday!

Hej på er!
Har precis ätit middag, mamma var så gullig och gjorde lasagne, mums!
Dagen gick snabbt och franskaprovet som jag skrev om igår var inte så jätte svårt, det svåraste var väl det att man skulle skriva en sammanfattning av en fransk text på franska men det gick rätt så bra tror jag.

Idag när vi hade klassråd pratade vi om att vi kanske skulle kunna åka på någon sorts klassresa, det måste vara något som har med studierna att göra ifall skolan ska betala för det. Så nu är det bara att komma på något bra ställe att åka till, någon som har några bra ideer kanske? :)

Efter skolan blev det en snabbis på stan, köpte en söt skjorta och ett snyggt nitarmband, men bilder på det kommer senare eftersom att min kamera ligger hos maria just nu. Glömde både den och mitt smink när jag sov över där i lördags, så himla likt mig, alltid lika glömsk haha... Så nu ska jag springa ner dit innan jag fastnar här hemme helt och hållet!

Bon jour!

Bon jour! Eller bon soir ska det kanske vara nu haha...
Sov som sagt var hos Maria idag, vi gick nog och la oss runt 4 tiden tror jag och vaknade redan vid 11, så är sådär lite lagom seg och trött just nu. Hann äta lite frukost och sen var vi tvungna att gå, jag skulle hem och plugga på inför franska provet imon och Maria skulle till Josephine.

Det där franskapluggandet går inte alls så värst bra, jobbigt värre är det faktiskt med all där den konstiga grammaiken.  Har även blivit lite småsjuk vilket bara gör mig extra trög och får det att gå ännu segare. Känns så himla skönt att jag inte forsätter med steg 4 nästa år!

Blev bara ett kort och tråkigt inlägg nu, och det blir nog inga fler idag heller. Blir bara pluggpluggplugg resten utav kvällen!

Lots of kisses till alla! <3



Girls night at Sabis place!

Idag så spenderade man sin kväll hos Sabi, hon fyllde år nu under veckan så idag var det fest, only girls alltså! Och jaa det blev mycket prat och skratt, vi hade det riktigt kul faktiskt. Massor med god mat (har lite ont i magen nu buhuu :( ..), karaoke och mys framför film. Bedtime stories kollade vi på, helt okej film.

Nu är jag i alla fall hos Maria, ska sova över här. Ingen är hemma och jag vågar inte sova där helt själv,  egentligen så är jag inte så rädd av mig men när det gäller min lägenehet så är det ett undantag, den är verkligen hemsökt!

Blev inte några bra bilder alls på mig idag, hade en riktigt fuldag..

Jessi & Sabi, sötnosar! 
Jessi & Sabi, sötnosar!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0