Paus från bloggandet

Bloggen kommer att vara död en bra tid framöver av personliga skäl, just so you know


Grillning

Hejsan bloggen!

Dagen har varit fylld med skoj! Som sagt var så var det bestämt att jag skulle iväg och grilla at Joseph och Charbel`s place, åkte dit runt kl 2 sådär...
Blev massor med prat och skratt, hade det hur trevligt som helst!

Resten av dagen funderar jag på att använda till att plugga, hur tråkigt det än låter, för det är någonting som jag verkligen behöver göra faktiskt..
Just det igår kväll så blev det inte en så tidig läggdags för mig ändå, slutade med att jag somnade vid 4 tiden och slapp sova själv. Trevligt, trevligt.. :)

Dagens klädsel fick bli vit, vitt är fräscht!


Har jag nämnt att jag älskar armband?


Twinight

Hej på er!

Visst är vädret helt underbart just nu? Hoppas det håller i sig några dagar till också!
Gårdagen spenderades hos Maria vi hade en liten Twinight haha, hade egentligen först tänkt att jag skulle sova hemma men vi hade det så skoj och mysigt så jag stannade kvar där istället..

Och idag blev det en tur till freeport med sötnosen som skulle byta lite kläder, fast själv så var jag inte ute efter någonting särkilt men fick med mig lite presenter åt småkusinerna i alla fall. :) (Älskar att ge bort presenter det ger mig kickar haha!)
Efter det har jag inte gjort så värst mycket, kvällens planer blev inte av, så har mest bara slappat framför tvn... Ingenting fel med det heller då och då egentligen..

Imorgon är det bestämt att det blir grill i alla fall, så vi hoppas på att det blir lika varmt som det har vart de senaste dagarna då med!
Nej nu ska jag ta och läsa lite ur engelskaboken, lägger mig nog tidigt ikväll är hur som helst ändå redan så trött så varför hålla emot då...

Sweet dreams people! <3


RSS 2.0