Valborg!

Godmorgon alliohopa!

Så himla skönt att få sova ut idag!
Har i alla fall fräschat upp mig lite nu och ätit frukost så snart ska jag ner och möta söta Maria.. Blir nog promenad och lite solning för oss, man måste ju passa på när det är så här fint väder ute! :)

Dagens outfit ser ut så här!

Sunny day

Helloow sötsaker!

Hann inte skriva någonting igår satt och pluggade inför matteprovet och efter det så somnade jag var helt slut!
Matteprovet gick förresten helt okej, känns rätt så skönt att ha det överstökat nu faktiskt..

Imorgon så har jag bara matte, antagligen så ska vi bara gå igenom provet så har bestämt mig för att skita i att gå på den lektionen... Vilket betyder att jag är ledig imorgon och det är vi ju på fredag med, så min helg blir dubblet så lång nu..
Härligt? Jaa det kan man verkligen säga! :)

Var ute med Maria en sväng förut, går ju inte att sitta inomhus när det är sånt här väder ute.. Hur som helst så hade vi det riktigt skoj, fast andra tyckte kanske bara att vi hade några skruvar lösa... No details säger jag bara hahaha.
Nu ska jag läsa ur min Breaking Dawn (säger det nästan i slutet av varje inlägg har jag märkt haha...

Sweet Dreams


Saknar saknar saknar!

Nu är jag tillbaka igen! Har hållt på med testprovet och det var faktiskt inte så svårt alls, känns jättebra!
Måste upp tidig imorgon så får inte lägga mig för sent idag, blir nog inte så svårt att hålla det för är redan väldigt trött.
Men innan jag somnar ska jag läsa lite ur engelskaboken!

Fick lite småsaker från mamma när hon kom hem idag, bland annat det på bilden..
(P.S. tycker verkligen att Sephora borde finnas här i Sverige med! Älskar affären, går verkligen inte att komma ut tomhänt därifrån haha...)

Kakaosmör till kroppen, läppglans från Sephora och söta armband från Bijou Brigitte.. Love it!


27 april

Hej hej allihopa!

Blir bara ett snabbt litet inlägg nu, måste fortsätta plugga matte sen har redan pluggat mycket men man får ju kämpa på lite om man vill ha bra betyg... Usch usch! :/
Dagen började inte alls så värst bra.. Det visade sig att jag inte kunde lämna in bilderna idag vilket betyder att jag måste vara i skolan kl 8 imorgon bara för att lämna dem och egentligen så börjar jag först vid 12 så det känns väl lite lagom segt faktiskt.. Fick ett litet hmm.. utbrott... som några utav mina kära klasskompisar fick genomlida, stackarna haha!

Fast det är klart mamma kom ju äntligen hem idag och det gjorde min dag mycket mycket bättre! <3

Nu måste jag sätta igång med plugget igen, så vi hörs senare! :)

Ingen slappsöndag idag inte!

Hallo bloggen!

I början av dagen kände jag mig lite småseg och var öm i hela ansiktet, men när jag väl kom ut så fick hann jag med rätt så mycket faktiskt!

Söndagslistan:

- Tvingade mig upp ur sängen och fixade frukost åt mig och Steff
- Åkte till stan med M en stund, fick med mig en söt bikiniöverdel hem och lite annat nödvändigt..
- Blev en tur till gymmet, skönt!
- Tog en långpromenad samtidigt som jag fotade lite olika saker (har bara några bilder kvar men det fixar jag imorgon innan skolan eller under håltimman..)
- Städade hela lägenheten eftersom att mamma kommer hem imorgon (man vill ju inte att hon ska hitta något olämpligt någonstans haha...) På tiden att hon kommer hem nu förresten har saknat henne riktigt mycket!
- Fixade middag snabbt
- Matteplugg! (Prov på onsdag ångest!)

Men dagen är inte slut än, inte för min del i alla fall! Ska läsa lite ur min engelskabok, den ska jag ju trots allt vara klar rätt snart och jag har ungefär 500 sidor kvar så det är nog dags att sätta lite fart..



Överdos av metall?

Godkväll !

Oj oj oj dåliga uppdateringar... Skyller som vaniigt på att jag inte haft någon tid över för datorn helt enkelt, det är ju faktiskt riktigt sant!
Blev en lugn kväll med Max igår bara, han lyckades fixa internetet på min bärbara dator också! Vad skulle jag och min dator göra utan honom haha.. <3

När jag vaknade på morgonen så kände jag på direkten att det var någonting som inte riktigt stämde.. Någonting fattades, gissa några gånger..
Min piercingkula till tungan såklart! Har tappat räkningen på hur många jag har lyckats svälja nu, men det ligger nog på 5 stycken kanske... Riktigt imponerande va? Jaja en överdos av metall skadar nog inte, får vi hoppas för min skull i alla fall haha...  

Har just en otrolig huvudvärk så ska bara  vila mig framför tvn nu, blir nog inga fler inlägg ikväll heller..

Nattinatti alla sötnosar! <3


Torsdag 23/4

Hej allihopa!

Hoppas er dag har varit bra, min har vart super i alla fall! Har äntligen fått det där kemiprovet överstökat, just nu orkar jag inte bry mig om hur det gick, den smällen får jag ta när vi får tillbaka proven.. Haha neej men det gick helt okej faktiskt, även fastän att vissa tal var lite lite kluriga...

Imorgon är det fredag vilket betyder helg igen, underbart! 
 
Så här såg man ut idag, lite tråkigt men struntar jag i för kändes bara så skönt och slappt!
Är en tights/leggings-älskare, just so you knoow.. :)


Dagens köp!

Hej alla sötnosar!

Blev en snabbis på stan förut, skulle bara lämna tillbaka ett par skor faktiskt, men kunde inte låta bli att köpa med mig lite saker.. Blått fick det bli, måste börja köpa mer i den färgen har knappt något och snyggt är det ju!


Hmm...

Kommer in på mitt rum och vad ser jag då? Sömntutan har ockuperat både sängen och täcket haha! Men ville inte väcka honom så ska lägga  mig i mammas säng istället, den är ändå mycket större och skönare!  :)

Sömntutan..


Onsdag

Godmorgon, guess what?

Lyckades försova mig vaknade precis.. När väckarklockan ringde kl 6 så skulle jag bara sätta fram den en kvart men på något sätt så lyckades jag skriva in 03:03 hmm hur lyckas jag?
Var tvungen att springa till datan på direkten för att anmäla frånavaro (man måste göra det innan kl 12), inte för att jag har så hög frånvaro ändå men kan ju kanske vara bra ändå.. Struntar i att åka till skolan nu kommer kanske hinna till en lektion så kan lika väl stanna hemma och plugga.
Idag ser min dag ut så här:

- Kemiplugg
- Kemiplugg
- Kemiplugg
- Lämna tillbaka ett par skor
- Kemiplugg
- Kemiplugg
- Kemiplugg
- Greys ?
- KEMIPLUGG!

Kul vah?
Nej nu ska jag gå och sova en liten liten stund till innan jag sätter igång med pluggandet!

Kisses! <3

You spin me right round

Hallåå bloggen!

Dagen har vart super, även fastän att jag vaknade upp på världens sämsta humör.. Fick reda på lite resultat på prov och på lite annat... MVG på idrottsprovet och även MVG i ledarskap som jag hade med Alisa (vi fick planera och leda en idrottslektion, handboll blev det!), för några veckor sedan hade vi även ett konditionstest, fick VG på det ( är nöjd med tanke på att jag inte alls har tränat på riktigt på ett tag nu, men nästa årblir det et t MVG!). OCh senare på samhällskunskapen fick jag tillbaka mitt projekt fick en 5:a på det (vår lärare har valt att sätta betyg med siffror och 5 är det högsta man kan få), har fått det på alla mina tre projekt nu och har inga kvar. Känns riktigt skönt! :)

Har suttit och pluggat kemi sen jag kom hem nu, har ett stort omfattande kemiprov på torsdag, ungefär som nationella ska det vara och ryktena säger att det ska vara extra svårt i år? Usch!

Senare ikväll kommer älskling förbi, så ikväll behöver jag inte känna mig lika ensam som igår!
Ha en fin kväll allihopa! <3

Lonely girl

Hejsvejs!

Mamma har rest iväg och mina syskon är borta hos min moster, så nu sitter jag här och känner mig lite små ensam usch usch inte kul alls nu på kvällen... Speciellt inte efter att ha sett massa skräckfilmer nu under helgen också. Jag borde verkligen inte se på skräckfilmer för det blir alltid så här men sen så tänker jag ääsch den här gången kommer jag nog inte bli lika rädd men nej nej neej.. haha :/

Min dag har väl vart lite småseg, men det är klart måndagarna känns ju alltid lika tråkiga när man haft det så skoj under helgen..

Nu ska jag tillbaka till plugget som ligger och väntar på mig, underbart!




Fullt upp!

Gud jag är så himla dålig på att uppdatera ibland! Men det blir ju så när man har fullt upp och inte har en stund över för att sätta sig framför datorn...

Ni får i alla fall en liten kort sammanfattning av min helg nu:


Fredag:
Lektionerna gick snabbt och efter det bar det av till stan!  Resten utav dagen spenderades med sötnosen och sedan blev det film- och myskväll. Vi såg 3 skräckfilmer i och när vi var på väg kl halv 5 på morgonen så var jag inte lite rädd haha! Mysigt var det i alla fall. <3




Lördag:
Vaknade någon gång efter kl 2 och var småtrött fortfarande, men vi tvingade oss upp för en lite sen frukost..  Sen när det var dags för sötnosen att gå hem så tog jag en sväng förbi solariet för att sola en kort stund.
Efter det var det dags att fixa sig innan jag mötte upp tjejerna och det var dags för party party, var ju lite segt i början men sen droppade det in mer folk och då drog igång på riktigt. Hade hur kul som helst! (Fast det är klart musiken blev lite uttjatad efter ett tag eller hur tjejer haha..)

( Bara Nilo som fattas också!)







Söndag:
Jaa och söndagar brukar vara slappdagar för mig, en inte idag inte.. Vaknade rätt så tidigt för hade bestämt  att träffa Max och åka till allum, Stefan hängde på också. Skulle byta ut ett par skor till en mindre storlek men självklart så fanns de inte.. Hade hur som helst kul med killarna även fastän att de skulle jävlas lite med mig haha :)






Neej nu måste jag ta och fortsätta med plugget som ligger här bredvid och skriker "read me, read mee"! (Usch har så dåligt samvete för plugget just nu alltså!)

<3

I`m alive!

Guess what? I`m alive! 
Haha nej men har inte orkat bloggat på grund av två bra anledningar:

1) Min kamerasladd är spårlöst försvunnen, hur kul är det med en blogg utan bilder liksom...
 (Men nu är problemet löst, Jessica gav mig ideen att ta ut minneskortet hahaha visst är jag riktigt riktigt smart ibland?)

2) Förstår mig inte på hur man fixar till designen, den här ser ju bara för jävligt ut och då får man ingen lust alls att blogga..

Okej det fina vädret kan nog också ha något med det här att göra hehe... Men hur so helst now I`m back!
Men idag blir det nog inga fler inlägg, måste träna på lite inför redovisningen som jag har imorgon känner jag..

Sweet dreams! <3


Sunshine everyday pleease?

Hej sunshineday!

Gud det här här vädret är bara för bra! (För att vara i början av april här i kalla Sverige i alla fall!)
Har vart otroligt inaktiv när det gäller bloggen men det blir ju så när skolan tar upp så himla mycket tid... Har inte sovit mer än 10 timmar sammanlagt sen i söndags, ett tecken på att jag faktiskt haft väldigt mycket plugg och inte överdriver alls nu! :/
Somnade nästan på mattelektionen tidigare idag, fick springa ner till cafeet och köpa mig en cappuccino för att bli lite piggare...
Är nu hursomhelst klar med mitt samhällsprojekt, riktigt skönt! Och imorgon så är det dags för svenska provet men det blir nog rätt så lätt ändå... :)

Jaa och eftersom att det var så himla fint väder idag så tänkte jag absolut inte sitta här hemma och ruttna under alla böcker, träffade istället Max och vi var ute lite innan vi åkte iväg till Greenwich för att få i oss lite mat... Kom precis hem och nu är det dags för Greys!

Hej så länge! <3

RSS 2.0