Fullt upp!

Gud jag är så himla dålig på att uppdatera ibland! Men det blir ju så när man har fullt upp och inte har en stund över för att sätta sig framför datorn...

Ni får i alla fall en liten kort sammanfattning av min helg nu:


Fredag:
Lektionerna gick snabbt och efter det bar det av till stan!  Resten utav dagen spenderades med sötnosen och sedan blev det film- och myskväll. Vi såg 3 skräckfilmer i och när vi var på väg kl halv 5 på morgonen så var jag inte lite rädd haha! Mysigt var det i alla fall. <3




Lördag:
Vaknade någon gång efter kl 2 och var småtrött fortfarande, men vi tvingade oss upp för en lite sen frukost..  Sen när det var dags för sötnosen att gå hem så tog jag en sväng förbi solariet för att sola en kort stund.
Efter det var det dags att fixa sig innan jag mötte upp tjejerna och det var dags för party party, var ju lite segt i början men sen droppade det in mer folk och då drog igång på riktigt. Hade hur kul som helst! (Fast det är klart musiken blev lite uttjatad efter ett tag eller hur tjejer haha..)

( Bara Nilo som fattas också!)







Söndag:
Jaa och söndagar brukar vara slappdagar för mig, en inte idag inte.. Vaknade rätt så tidigt för hade bestämt  att träffa Max och åka till allum, Stefan hängde på också. Skulle byta ut ett par skor till en mindre storlek men självklart så fanns de inte.. Hade hur som helst kul med killarna även fastän att de skulle jävlas lite med mig haha :)






Neej nu måste jag ta och fortsätta med plugget som ligger här bredvid och skriker "read me, read mee"! (Usch har så dåligt samvete för plugget just nu alltså!)

<3

Kommentarer
Postat av: jessicajordgubbe

men verro perroooooo, i want the picturees :D

2009-04-19 @ 22:11:39
URL: http://jessicajordgubbe.blogg.se/
Postat av: Maria Jalkestedt

aa musiken var ju lite sådär när de upprepades hehehe. skivomväxling, tack? :D

2009-04-19 @ 22:28:01
URL: http://mariajalkestedts.blogg.se/
Postat av: Maria Jalkestedt

ah precis :( HAHAHAHHAHA, läskiga killen, ryggsäckskillen, tampongtjejen, killen med västen, killen med tofs och glasögon, killen som dansade skitrpligt, din "hemliga" beundrare..... det var många roliga människor där HAHAHHAHAHAAHHA.

2009-04-19 @ 22:37:49
URL: http://mariajalkestedts.blogg.se/
Postat av: BJERNHAGEN

jaha okey :) hehe, jag förstår!

2009-04-19 @ 22:42:22
URL: http://lisabjernhagen.blogg.se/
Postat av: Nikolina

blåa ögon är ju skit snyggt så va glad! :D

2009-04-20 @ 18:03:21
URL: http://mjaubaby.blogg.se/
Postat av: Emelie

De e rätt ofta som ja inte orkar blogga haha.. Dom klagar på dej o mej för de, vet du de?:P

2009-04-20 @ 22:54:12
URL: http://elmoo.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0